Scroll to top

Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
ask@ohio.colabr.io
Ph: +1.831.705.5448

Work Inquiries
work@ohio.colabr.io
Ph: +1.831.306.6725Utamakan Kesejahteraan
Kakitangan Anda

Mencegah adalah lebih baik daripada mengubati.

Kurangkan kos perubatan ketika sakit dengan penjagaan diri

Banyak syarikat sering mengadu masalah yang sama tentang pekerja mereka yang mempunyai penyakit kronik dan peningkatan kos perubatan yang ditanggung oleh syarikat. Mereka sentiasa mengurus penyakit berbanding mencegah!

 

Kami sedia membantu syarikat-syarikat mempromosi kesejahteraan dan gaya hidup sihat untuk memastikan para pekerja mempunyai kesedaran tentang kesihatan mereka. Langkah ini penting agar mereka mempunyai inisiatif untuk menjadi sihat berbanding mencari rawatan ketika sakit. Memandangkan 20% pekerja dengan penyakit yang kompleks dan kronik menggunakan hampir 80% daripada jumlah kos perubatan syarikat, maka ini adalah sebuah pelaburan dengan pulangan yang baik!

Penyelesaian Kesejahteraan Disesuaikan Khas
Untuk Anda

Penjagaan yang Terbaik Adalah Penjagaan Diri

Mengapa perlu bayar lebih jika anda boleh mengelakkannya? Nikmati kehidupan yang lebih baik dengan mengurangkan ketidakseimbangan antara rawatan dan penjagaan diri!

Variasi Program Daripada Rakan-Rakan Kongsi Kami

Manfaatkan skop pelan penjagaan kesihatan yang lebih meluas antaranya program intervensi kesihatan dan gaya hidup sihat, pengurusan berat badan, penjagaan kesihatan mental, pengurusan tekanan dan kempen berhenti merokok!

Nikmati Kehidupan yang Sihat dan Seimbang

Teruskan bergiat dalam kempen dan aktiviti kesihatan serta luangkan masa untuk periksa diri anda dengan kerap bagi memastikan anda sentiasa berada dalam keadaan terbaik!

Apabila kita bercakap tentang kesejahteraan korporat, PMCare adalah perintis perubahan dan inovasi. Mereka telah berkhidmat untuk memenuhi keperluan setiap pekerja pelanggan korporat mereka pada setiap masa

Sherry Someh

Pengasas / Pengarah Health Junction

PMCare menyediakan rangkaian pembekal perubatan yang terbaik kepada pekerja kami dan menyediakan khidmat nasihat mengenai penjagaan kesihatan syarikat kami. Pengalaman dan kualiti perkhidmatan mereka selama 25 tahun memang terserlah!

Encik Azahar Bin Ab Rahim

Pengurus Senior, Jabatan Sumber Manusia Malaysia Airports

PMCare menyediakan bantuan yang mengurangkan kerja-kerja Jabatan Sumber Manusia. Sebelum ini, terdapat 13 kakitangan yang mengendali pentadbiran perubatan untuk syarikat kami. Sekarang, hanya perlukan seorang sahaja!

Nizar Bin Zaini

Naib Presiden Pampasan & Faedah, Jabatan Sumber ManusiaPos Malaysia

Terima kasih kepada e-Farma oleh PMCare. Kini, saya boleh meminta ubat saya pada bila-bila masa dan dihantar terus ke rumah saya! Ini memastikan syarikat tidak kehilangan produktiviti pekerja serta penjimatan yang besar terhadap harga ubat.

Datuk Bazlan Osman

Pengarah Bebas

Data & statistik

Lebih daripada

25

Tahun

Kami adalah perintis penganjuran program kesejahteraan dengan lebih daripada 25 tahun pengalaman menyediakan program kesejahteraan dan ceramah kesihatan.

Lebih daripada

150

Rakan Kesejahteraan

Rangkaian penyedia kesejahteraan kami yang pelbagai membolehkan kami menawarkan program kesihatan dan perkhidmatan penjagaan diri yang unik!

Lebih daripada

50,000

Peserta Setiap Tahun

Kami mempunyai lebih daripada 150 program kesejahteraan yang dianjurkan setiap tahun dengan jumlah peserta melebihi 50,000!

Dapatkan Sebut Harga

Kami memerlukan beberapa maklumat untuk menyediakan sebut harga untuk pelan faedah perubatan pekerja anda, sila lengkapkan borang di bawah untuk mendapatkan sebut harga:

Jom Jadi
Rakan Kami!

Kami ingin bekerjasama dengan industri penjagaan kesihatan dan perubatan. Jika anda adalah syarikat yang berkaitan kesihatan, penyedia perubatan atau perniagaan berkaitan kesejahteraan, mari kita bekerjasama!

Jom Jadi Rakan Kami!

Kami ingin bekerjasama dengan industri penjagaan kesihatan dan perubatan. Jika anda adalah syarikat yang berkaitan kesihatan, penyedia perubatan atau perniagaan berkaitan kesejahteraan,
mari kita bekerjasama!

Dapatkan maklumat terkini mengenai kami.

Teruskan Berhubung!


Dapatkan Sebut Harga

Kami memerlukan beberapa maklumat untuk menyediakan sebut harga untuk pelan faedah perubatan pekerja anda, sila lengkapkan borang di bawah untuk mendapatkan sebut harga: