Scroll to top

Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
ask@ohio.colabr.io
Ph: +1.831.705.5448

Work Inquiries
work@ohio.colabr.io
Ph: +1.831.306.6725Setiap Pelanggan Kami

adalah Sangat Penting Untuk Kami

Syarikat-syarikat ini adalah bukti bahawa kami sentiasa berusaha untuk memberi para pelanggan kami perkhidmatan pengurusan penjagaan kesihatan yang terbaik sekaligus menjadikan mereka sebahagian daripada keluarga kami.

Setiap Pelanggan Kami

adalah Sangat Penting Untuk Kami

Syarikat-syarikat ini adalah bukti bahawa kami sentiasa berusaha untuk memberi para pelanggan kami perkhidmatan pengurusan penjagaan kesihatan yang terbaik sekaligus menjadikan mereka sebahagian daripada keluarga kami.

Sebahagian Pelanggan

Kami adalah perintis dalam perkhidmatan pengurusan penjagaan kesihatan dengan 25 tahun pengalaman dalam industri. Terkenal sebagai sebuah organisasi yang progresif, kami benar-benar memahami keperluan untuk perubahan digital serta telah mula menyediakan tuntutan perubatan dalam talian sejak tahun 2000!

Pengalaman kami berkhidmat untuk syarikat-syarikat daripada pelbagai latar belakang industri membuatkan kami memahami bahawa setiap syarikat mempunyai keperluan yang unik. Oleh itu, kami menawarkan kepada para pelanggan kami 100% mengikut kesesuaian para pelanggan, supaya penyelesaian kami dapat menyelesaikan masalah anda secara unik.

 

Sebagai sebuah syarikat perkhidmatan, kami tahu bahawa teknologi sahaja tidak mencukupi. Kami perlukan manusia untuk menguasakan teknologi. Oleh itu, kami pastikan setiap pelanggan kami mempunyai pengurus akaun tersendiri supaya kami dapat benar-benar mendengar dan mengatasi masalah anda. Kami bekerja sebagai sebuah keluarga, dan kami melayan pelanggan kami dengan cara yang sama.

Terima kasih kepada e-Farma oleh PMCare. Kini, saya boleh meminta ubat saya pada bila-bila masa dan dihantar terus ke rumah saya! Ini memastikan syarikat tidak kehilangan produktiviti pekerja serta penjimatan yang besar terhadap harga ubat.

Datuk Bazlan Osman

Pengarah Bebas Telekom Malaysia

PMCare menyediakan bantuan yang mengurangkan kerja-kerja Jabatan Sumber Manusia. Sebelum ini, terdapat 13 kakitangan yang mengendali pentadbiran perubatan untuk syarikat kami. Sekarang, hanya perlukan seorang sahaja!

Nizar Bin Zaini

Naib Presiden Pampasan & Faedah, Jabatan Sumber Manusia POS Malaysia

Apabila kita bercakap tentang kesejahteraan korporat, PMCare adalah perintis perubahan dan inovasi. Mereka telah berkhidmat untuk memenuhi keperluan setiap pekerja pelanggan korporat mereka pada setiap masa

Sherry Someh

Pengasas / Pengarah Health Junction

PMCare menyediakan rangkaian pembekal perubatan yang terbaik kepada pekerja kami dan menyediakan khidmat nasihat mengenai penjagaan kesihatan syarikat kami. Pengalaman dan kualiti perkhidmatan mereka selama 25 tahun memang terserlah!

Encik Azahar Bin Ab Rahim

Pengurus Besar, Jabatan Sumber Manusia Malaysia Airports Holdings Berhad

Kini anda boleh dapatkan pengurusan penjagaan kesihatan YANG LEBIH BAIK DENGAN MUDAH.

Jom cuba penyelesaian kami!

Membantu Syarikat Mengoptimumkan Sumber Manusia

Sediakan bantuan terbaik untuk penjagaan kesihatan pekerja anda - dengan sumber manusia yang minima!

Memberi Ahli Penjagaan Kesihatan Dengan Mudah

Informasi penjagaan kesihatan kini di hujung jari anda bagi membantu anda membuat keputusan dengan lebih cepat dan baik!

Kawalan Perbelanjaan Melalui Pengawalan Kos Yang Berkesan

Gunakan belanjawan perubatan syarikat anda dengan sebaiknya. Kami mempunyai lebih 25 tahun pengalaman mengawal kos dengan berkesan!

Data Yang Terperinci Bagi Membantu Anda Membuat Keputusan

Ahli kami mempunyai Rekod Kesihatan Pesakit sendiri untuk memudahkan membuat keputusan dan pertukaran maklumat daripada pelbagai pihak!

Penyelesaian Kesejahteraan Khas Untuk Anda

Program kesejahteraan kami disesuaikan mengikut penggunaan perubatan, kos dan diagnosis ahli!

Dapatkan Sebut Harga

Kami memerlukan beberapa maklumat untuk menyediakan sebut harga untuk pelan faedah perubatan pekerja anda, sila lengkapkan borang di bawah untuk mendapatkan sebut harga:

Jom Jadi
Rakan Kami!

Kami ingin bekerjasama dengan industri penjagaan kesihatan dan perubatan. Jika anda adalah syarikat yang berkaitan kesihatan, penyedia perubatan atau perniagaan berkaitan kesejahteraan,
mari kita bekerjasama!

Jom Jadi Rakan Kami!

Kami ingin bekerjasama dengan industri penjagaan kesihatan dan perubatan. Jika anda adalah syarikat yang berkaitan kesihatan, penyedia perubatan atau perniagaan berkaitan kesejahteraan, mari kita bekerjasama!

Dapatkan maklumat terkini mengenai kami.

Teruskan Berhubung!


Dapatkan Sebut Harga

Kami memerlukan beberapa maklumat untuk menyediakan sebut harga untuk pelan faedah perubatan pekerja anda, sila lengkapkan borang di bawah untuk mendapatkan sebut harga: